Budapestről a Szolidaritás mozgalom képviselőivel

podcast

Székely Sándor, a Szolidaritás Mozgalom elnöke, Cséplő Dániel ferencvárosi polgármester-jelölt és Galba-Deák Ádám zuglói vezető beszélgette a Szolidaritás podcastcsatornáján arról, hogy ki mit lát saját kerületében fő megoldandó feladatnak és arról, hogy mire van szüksége a fővárosnak, hogy élhetőbb hely legyen.

Cséplő kifejtette, hogy mekkora ellentét feszül a kerület polgármestere és a testülete között, mesélt a fura ingatlanvásárlási szándékokról, míg Galba-Deák a zuglói Bosnyák téren történő beruházás életét és a hozzá kapcsolódó problémákat mutatta be.

Székely Sándor arra jutott, hogy a kerületi működés legfőbb kerékkötői jelen esetben a pártok, ezért a Szolidaritás is azt szorgalmazza, hogy pártok ne indulhassanak a jövő évi önkormányzati választáson.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak