Pál Éva: Csepelről is kifelé a pártokkal


Pál Éva, a legendás énekes, és a szervezet elnöke, Székely Sándor volt a Szolidaritás podcast legutóbbi vendége.

Köztudott, hogy Pál Éva tősgyökeres és születésétől fogva büszke csepeli – erről mesélt is sokat az adásban.

Ugyanakkor nem lehetett kikerülni a mindennapokat, a jelen történéseit, hiszen nagyon forró most a politikai helyzet a kerületben.

Pál Éva szerint a mostani helyezetnek csak a csepeliek láthatják kárát és megoldást kell keresni a pártlogikai csatározásokon túl.

Szerencsére van kiút a helyzetből – ezt már Székely Sándor, a Szolidaritás Mozgalom vezetője mondta a podcastban. Mi a megoldás? Kiderül az adásból!

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai Vélemény

Putyin Hágába utazik

A hírcsárdásnak tűnő cím egyáltalán nem valószínűtlen, ugyanis Vlagyimir Putyin simán kaphatna EU-vízumot, hiszen nincs vele szemben semmilyen személyes korlátozás, vagy szankció, ami ebben meggátolhatná.

Hazai Vélemény

A bankokat megmentik, ugye?

A bankvezérek bármekkorát is hibáznak, előbb vagy utóbb megmenti őket az adófizetők pénzéből fenntartott állam. Az adófizetők, ha hibáznak, akkor a bank az állam segítségével

Hazai

Mâchoire du cochon confitée

Az állítólagos kiírás szerinti Petőfi Sándort megidézni hivatott felcsúti gasztronómiai vetélkedőn a kiskunsági préselt malacarc elnevezésű kreáció nyerte el a Magyarország étele díjat.

Gratulálunk a Székekpuszta