Országos lassító sztrájk lesz október 10-én

Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom ISZOMM

Az Igen Szolidaritás elérkezettnek látja az időt, hogy a társadalmat közös fellépésre biztassa a tanárok védelmében és minden dolgozó béremeléséért, ezért 2022. október 10-én országos lassító sztrájkot szerveznek, írják friss közleményükben.

Esemény itt: https://fb.me/e/3Lq0QKUK7

A lassító sztrájkhoz mindenki csatlakozhat. Arra biztatják a dolgozókat országszerte, hogy minden adminisztratív szabályt tartsanak be, ezzel lassítva a munkavégzést.

„Ezzel a tiltakozási formával elejét vesszük, hogy bárkit is kirúghassanak jogszerűen, de valójában komoly fennakadásokat okozhatunk, mellyel arra kényszeríthetjük az államot és a munkaadókat, hogy érdemben tárgyaljanak a dolgozói érdekképviseletekkel, vagy a dolgozókkal személyesen, ha nincsen szakszervezetük.”

A lassító sztrájkot minden hétfőn megtartj az ISZOMM, addig amíg úgy érzi, hogy az ország népe, egyetért ennek az eszköznek a használatával!

Az elszabadult infláció, a sokszorosára megnőtt rezsi és a munkahelyek megszűnése egyre nehezebb helyzet elé állítja magyar lakosságot. A kormány ahelyett, hogy kezelné a helyzetet, háborús konfliktusba keveri országunkat és konfliktusok sorozatát provokálja ki eddigi szövetségeseinkkel.

A kormány a tanárok bérköveteléseit nem megértően, hanem agresszíven kezeli, ami felháborító a jelenlegi helyzetben, hiszen évtizedek óta megoldatlan ez a kérdés is, sok másik szakma helyzetével egyetemben zárta a közleményt az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak