Melegedőszobák lehetnek a közigazgatásban


A Klubrádió információi szerint körlevélben értesítette a Központi Statisztikai Hivatal a munkatársait, hogy a hideg időszakban melegedőszobákat alakítanak ki, ahol az átfagyott munkatársak felengedhetnek.

Gulyás Gergely két hete egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a sporólolás és a magasra ugrott rezsiszámlák miatt a közigazgatásban és az állami cégeknél télen legfeljebb 18 fokra fogják felfűteni az irodákat.

A Központi Statisztikai Hivatal kommunikációs osztálya a kérdésünkre azt írta, hogy eleget téve az energiatakarékossági elvárásoknak, ugyanakkor szem előtt tartva munkatársainak igényeit, [a KSH] jelen pillanatban is dolgozik az energiamegtakarításra vonatkozó intézkedési terven.

A brutálisan felemelkedett energiaárak nehéz helyzetbe hozták a rezsivédelemmel kampányoló Fidesz-kormányt, amely nyáron kénytelen volt megszüntetni az általános rezsitámogatást. Felmerült, hogy az iskolákban elmarad az őszi szünet, hogy télen hosszabb lehessen a téli szünet, addig sem kell fűteni, illetve, hogy a már-már megfizetethetetlen gáz helyett fatüzelésre alakítják át a fűtést.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak