Mindent a profitért, 80 forinttal többe kerül a sajtburger, ha az utcán eszed

hamburger profit

Ha valaki nem az étteremben fogyasztja el a megrendelést, hanem elvitelre kéri, abban az esetben 80 forintot számít fel az egészségtelen gyorskaja hálózat.

A McDonald’s megerősítette, hogy szeptember elseje óta a drive-os vásárlásnál, valamint az éttermekben elvitelre kért rendelések után is felszámítanak, függetlenül a rendelés értékétől.

Azt írják, ez egy tranzakcióhoz kapcsolódó díj, amely az elviteles vásárlásokra vonatkozó megnövekedett költségeket finanszírozza.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Parlament a szarban

Számtalan politikai elemző gyakorta szórakoztatja olvasóit, hallgatóit, nézőit, miszerint az Európai Parlament egy magas habzású, de gyenge hatékonyságú intézmény, s gyakorlatilag semekkora befolyással nem rendelkezik