Sárkányok Háza vs. Trónok Harca – régen minden jobb volt

kritika szex

Egy évtizedig nem néztem a Trónok Harcát, mert azt gondoltam, hogy 2022-ben egy kosztümös, sárkányos fantasy már kissé gyermeteg az én öreg és sokat látott – olvasott fejemnek. Még akkor is ha állítólag sok benne szex.

Egy iszonyatosan hosszú és unalmas augusztusi délután valahogy odakeveredtem a tévé elé, hogy oké, akkor adjunk egy esélyt ennek a storynak. És az van, hogy beszippantott a sorozat.

A trónok harca, vicces, kalandos, életszagú, néhol komor, néhol körömrágásig izgalmas, bonyolult de mégis érthető sorozat. Szuperek a karakterfejlődések. Nagyon menő, hogy bárki bármikor meghalhat, van tétje a történéseknek. Egyedül csak az udvari kavarások unalmasak néha, de hát ezekért tényleg kárpótolnak a jól kitalált szex és csata jelenetek, poénok, történetek, karakterek.

Néha túlzásba esik a sorozat. Például nem tudtam nézni, hogyan kínozzák meg az amúgy nem túl szimpatikus Grejoy fiút. És igen tényleg volt pár olyan erotikus jelenet, ami hát azért, nem volt túl pc. Igen. Egyetértek.

De ezeken kívűl a Trónok Harca egy extra cucc volt.

Cserébe a Sárkányok háza, sem nem vicces, sem nem sexy. Frankón egy kosztümös sárkányos fantasy. Kár.

Adjátok vissza a nekem Tájlin Lenisztert!!!!!!!!

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak