Az ISZOMM szerint a papi pedofília ellenszere a felnőttek közötti szexuális élet tilalmának megszüntetése


Az ISZOMM álláspontja szerint minden keresztény papnak jogában áll szexuális életet élni felnőttekkel, akár egy másik pappal, vagy magával Böjte Csabával.

A párt azonban határozottan kiáll amellett, hogy senkinek nincs joga kiskorúakat sem szexuálisan, sem más módon bántalmazni, legyen szó akár a keresztény papokról!

Az Igen Szolidaritás sürgeti a kormányt, hogy haladéktalanul rendeljen el átfogó és mélyreható vizsgálatokat a magyar egyházak gyermekekkel kapcsolatos magatartását illetően, s nem csak a lehetséges bántalmazások, hanem azok eltussolása vonatkozásában is!

Az utóbbi években sajnos ömlenek ránk – főleg a katolikus egyház környékéről – a brutális kiterjedtségű gyermekbántalmazási ügyek, s velük együtt a belső, egyházi falazásokról szóló hírek is. Józan paraszti, vagy proli ésszel kizárható, hogy bár a világ szinte minden szegletében történnek ilyen borzalmak, csak éppen Magyarországon nem, vagy arról mit sem tudnának a magyar papok.

A világ számos országában perek sokasága tárt fel egyes papok által elkövetett, tíz és százezrek kárára elkövetett szörnyűségeket. Az, hogy Magyarországon ilyesmi nem fordulhat elő, az nem lehet sima rámondás kérdése, hanem alapos vizsgálatok és nyomozások szükségesek legalább a hatóságok felé jelzett visszaélések ügyében.

“Térdre, imára!” – mondta egykoron a mai magyar miniszterelnök, ám az ISZOMM szerint ez kifacsarva sem buzdíthat a gyermekekkel való erőszakra, fajtalankodásokra.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

One thought on “Az ISZOMM szerint a papi pedofília ellenszere a felnőttek közötti szexuális élet tilalmának megszüntetése

Comments are closed.

Kapcsolódó tartalmak