Meghalt Berki, oda a hazugság!

Berki Krisztián halál

Halottról jól, vagy sehogy! – szoktuk mondani, holott az eredeti görög intelem úgy szól, miszerint halottról jól, vagy sehogy! Itt és most jól fogunk szólni: rosszat.
Berki Krisztián búcsúztatója, Eszes Péter kollégánktól.

Magyarországon tehát van egy olyan baromság, hogy aki meghalt, arról nem beszélünk negatívan.

Pedig kéne!

A napokban meghalt egy ember, akiről mindenki tudta, hogy egy narkós, zavaros maffiaügyekkel és bűnöző haverokkal színesített hazudozó volt.

Azért tudom ezt még én is, mert az arc még a mainstream politikai újságokba is betüremkedett, amikor a legnagyobb maffia, a Fidesz kérésére elindult Budapest főpolgármesterségéért, hogy gyengítse Karácsonyt.

Félreértés ne essék, ehhez minden joga megvan mindenkinek. Látjuk, hogy Karácsony úr nem igazán tesz jót ennek városnak és az országnak sem, de az egy másik cikk, másik történet.

Most meghalt Berki, és napok óta megy a neten a ‘meghalt valaki’ műfajú kattintásvadászat, hogy milyen jó ember is volt ő.

Nem. Nem volt jó ember.

Egy drogos, félig, vagy teljesen bűnöző, feltűnési viszketegségben szenvedő ember volt, aki iszonyatosan rossz példát mutatott majdnem mindenben.

Természetesen halála nem kívánt, és nem is jó. Szerettei gyászolják, és együtt érzek velük.

Hőst azért ne csináljunk belőle! Mert nagyon nem volt az. Sőt!

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak