Ejtse már teherbe valaki Hadházy Ákost is!


A napokban több vezető politikus hölgy is bejelentette, hogy babát vár. Ez fantasztikus, gratulálok!

Itt szeretnék mozgalmat indítani annak érdekében, hogy Hadházy Ákos is születhessen gyermeket! Ma már mindent lehet, és az ország számára fantasztikus lehetőség lenne, ha Ákos szülési szabadságra menne, nagyjából 40 évre. De leginkább örökre!

Immáron tizenkét éve a magyar ellenzéket foglyul ejtette pár Hadházyy Ákoshoz hasonló figura. Jellegzetességük, hogy az égvilágon semmit sem akarnak, a pénzen és a hírnéven kívül. Össze-vissza beszélnek, semmilyen ajánlatuk nincs a magyar társadalom számára, tök jól elvannak a kapitalizmussal, hiszen ők annak nyertesei. Tolják a dumát a keresztényi szeretetről, miközben folyamatosan lebunkózzák szinte az egész magyar társadalmat. Mindenki ostoba, primitív bunkó, aki nem rájuk szavaz. A demokratákra… Az empatikusokra…

Csak egy dolgot akarnak:

Pénzt és médiafelhajtást. Felelősség nélkül. Sőt, még azt is megtehetik, hogy letaposnak másokat egy-egy pozícióért, aztán elmennek két-három évre a gyermekükkel, vagy bármivel foglalkozni.

Hadházy Ákos és társai tönkreteszik ezt az országot, mert hatalomban tartják a Fideszt. Valószínűleg a Fidesz fizet nekik, hogy elfoglalják a médiateret és így a parlamenti helyeket is.

A rendszerváltozás utáni magyar társadalom az egyik traumából esik a másikba esik. Privatizáció, Bokors-csomag, deviza-hitelezés, Lehman Brothers-es pénzügyi világvállság, Covid, háború, hogy csak a legsúlyosabbakat jelezzem! Emberi tragédiák százezrei, évente. Erre az ellenzék válasza a primitív kommunistázás, hogy lop a Fidesz és hogy legyetek keresztények, és hogy nem lehet megemelni a béreket, de legyen egészségügyi minisztérium.

A magyarok szó szerint a Fideszhez menekültek, nehogy véletlenül a jobboldali-liberális ellenzék jusson hatalomra! Nem azért, mert fideszesek lennének, hanem mert hánynak a nyilvánvalóan inkompetens, gőgős, a valóságról mit sem tudó, elitista liberális-jobboldali ellenzékiektől.

Csodálatos esély lenne a magyar társadalom számára, ha Hadházy Ákos végre teherbe ejtené Gyucsány Ferencet, vagy fordítva, és ők ketten fognák az összes többi milliárdos, Oxfordon képzett, okoskodó politikus társukat, és elhúznának gyermeket nevelni három-négy évtizedre. Valahová bárhová máshová, ami nem Magyarország.

Nekik lehet, hogy egy kicsit fura lenne, de az országunk végre megszabadulna az általuk jelentett tehertől. Ideje volna már.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak