Az ISZOMM ukránul üzent az országgyűlés választást feladó hatosfogatnak

húzzafaszba

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom elnöksége és tagsága egyhangúlag, ukrán katonanyelven szólva megüzente friss közleményében dr. Oláh Lajosnak: Menj a faszba, kedves Dr. Oláh Lajos!

MInt írják, a liberális milliárdosokból és levitézlett nácikból összeállt ‘hatosfogat’ egyik jelöltje, a Fidesz Kína-ügyi üzleti referense, dr. Oláh Lajos arra költ súlyos pénzeket, hogy a közösségi és a magyar médiában az erre kapható szereplők által sározza az Igen Szolidaritást.

Érthetetlen a mocskolás, hiszen az Igen Szolidaritás nem állított jelöltet dr. Oláh Lajos körzetében, a Budapest 5. körzetben, ezért az ajánlásainkat nem ellenőrizte senki.

Az ISZOMM nem érti, hogy 10 nappal a választások előtt a hatosfogat azzal kampányol, hogy egy másik, a választásokon igen, de pont az ő körzetében nem (!) induló pártot ajnároz. Nem üzen semmit a választóknak, nincs programja, csak az ISZOMM-ot reklámozza – sajátosan. Ráadásul az adófizetők pénzén, költségvetési támogatásból.

Dr. Oláh Lajos az Igen Szolidaritást használja arra, hogy az évek óta átvert választóinak előre megmagyarázza az érlelődő, újabb fideszes győzelmet – írják közleményükben.

Már a választások előtt próbálnak maguk helyett bűnbakot találni a dr. Oláh Lajosok és az adófizetők milliárdjaiból működő pártjaik, szervezeteik, mert negyedszerre is kétharmadot csinálnak a Fidesz-KDNP nevű bűnszövetségnek.

Dr. Oláh Lajos tehát egy utolsó hazug tróger, politikai kalandor, felelőtlen, fideszbérenc szarházi – zárják  a közleményt.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak