ISZOMM: ”Szolnoknak és térségének is jóllét és béke kell!”

baloldali szövetség kampány Németh Attila sajtótájékoztató Szanyi Tibor Szolnok Tisza szálló

 

Szanyi Tibor és Németh Attila a Baloldali Szövetség országgyűlési képviselő-jelöltje tartottak a mai nap sajtótájékoztatót Szolnokon, a Tisza Szálló és Gyógyfürdőnél ahol elhangzott többek között, hogy baloldali alternatívákra van szüksége a térségnek.

A Fideszt le kell váltani, mert egykori éllovasból sereghajtóvá tette az országot az EU-s rangsorban. Ma már arról szól a vetélkedés, hogy vajon Bulgária, avagy Magyarország-e az EU leggyengébb láncszeme – kezdte sajtótájékoztatóját Németh Attila.

A liberális ellenzék jelöltje, Sziráki Pál dörgölőzik a Fideszhez, tehát egyértelmű lop, hol állami támogatást, hol Volán-üdülőt. A képviselőjelölt kiemelte, hogy Sziráki terrorizálja a kampányt is. A zsoldosai tépkedik a választási plakátokat, mindenhol törtetnek, lökdösődnek. Sziráki politikailag pont ugyanolyan alkalmatlan, mint a Fidesz. Ha valaki ezt a nyolcpárti tolvajt akarná Szolnok képviselőjének, azzal a várost szégyenítené meg – hangsúlyozta Németh.

Elhagzott, hogy van megoldás, van alternatíva. Persze nem olyan, amely a város egykori büszkeségét, a Tisza Szállót hagyta lerohadni.

Németh Attila továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy az ikonikus komplexumot közösségi tulajdonba vegyék, akár önkormányzati, akár állami, de akár vegyes megoldásban. A tulajdon szent, de a tulajdon kötelez is – nyomatékosította a képviselőjelölt. Aki a saját javait pusztulni hagyja, aki a szerződéses kötelességeit nem teljesíti, az nem jogos tulajdonos, hanem kártékony bűnöző.

Szanyi Tibor leszögezte, hogy az igazi baloldal, tehát a Baloldali Szövetség. A Magyar Munkáspárt és az ISZOMM közös jelöltjeként a szolnokiak politikai képviseletét Németh Attila vállalja, elsősorban az itt élők jövedelmi helyzetén javítva. Programuk röviden, jóllét és béke – emelte ki az ISZOMM alelnöke.

Ha a szolnokiak jól érzik magukat tőle, akkor szavazzanak kedvenc jelöltjeikre. Ha ennél is jobbat szeretnének, akkor pedig Németh Attilára, a baloldal képviselőjére – hangzott el a sajtótájékoztató végén.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak