Pál Éva: Ha valaki a jövőben érdekelt, akkor a Baloldali Szövetséget választja

interjú ISZOMM jövő köztársaságielnök-jelölt Pál Éva választás 2022

Pál Éva köztársasági elnök jelölése szimbolikus, és azt üzeni, hogy a nemzeti egységet a szociális dimenzióban is lehetne keresni – a Mandinernek adott interjút Pál Éva.

Az eddigi köztársasági elnökök egyike sem élt két nagyon fontos jogával, nem tett sem törvényalkotásra, sem népszavazásra indítványt, pedig ezek szerepelnek az államfő lehetőségei között – nyomatékosította a köztársasági elnök-jelölt. Pál Éva bizonyosan indítványozná egy konszenzuális alkotmányozási munkát, amelynek a végén népszavazást is. 

Pál Éva, Csepel-Soroksár választókerületében méretetti meg magát. Az esélyei sokban függnek az április 3-án reggel előálló közhangulattól, azaz a választópolgárok vajon sokadjára is a Gyurcsány-Orbán meccset akarják-e eldönteni, vagy nyitnak új esélyeket új jelentkezőknek – emelte ki Éva.

Az elmúlt két évtizedben hol egyik, hol másik vezette az országot, és ebből a küzdelemből láthatóan semmi jó nem született.

Az Orbán vagy Gyurcsány kérdés csak a jelent dönti el ha valaki a jövőben érdekelt, akkor mást választ – szögezte le az ISZOMM köztársasági elnök-jelöltje.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak