Akasztott biciklik nélkül zakatolt egy vasúti kerékpárszállító kocsi az Alföldön

bicikli kerékpár vasút

Regionális kerékpárszállító mellékkocsin utazott olvasónk Poroszló-Tiszafüred viszonylatban. Küldj te is képet, ha van fényképeződ és interneted! Info kukac szocikk.hu

A fotón jól látható, hogy 16 db kerékpár szállítható a kocsin, és úgynevezett kerékpárakasztó kampókra lehet értelemszerűen felakasztani a kerékpárokat. A kocsi tágas, bőröndök is simán elférnek a biciklik mellett.

A kocsi egyik oldalában műbőr borítású fotelekre ülhetnek le a biciklik tulajdonosai, de olvasónk képén olyan utazók láthatók, akik nem biciklivel érkeztek.

Olvasónk készített egy képet a Tisza-tóról is:

Az első ilyen Bzmot motorkocsik 1977 decemberében érkeztek a hazai vasúthoz, 1986-ig 203 darab beszerzésére került sor. A motorkocsik mellett 1986-ig 100 darab BDzx sorozatú, poggyásztérrel is ellátott mellékkocsi érkezett Csehszlovákiából.

Ha küldenél képet bármiről amit látsz, az info@szocikk.hu címre küldd el még ma!

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak