Megszavazták! A Kövér féle országgyűlésben lehet részegen dolgozni

elutasítás Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom javaslat Székely Sándor szígorítás

Az Országgyűlés Igazságügyi bizottsága két független képviselő igen szavazata mellett kormánypárti és ellenzéki egyetértésben elutasította Székely Sándor javaslatát, amely a házszabályt szigorította volna a képviselők alkoholmentes munkavégezésének ellenőrizhetőségével.

Székely Sándor közleményében kiemelte, hogy a javaslata a kellemetlen mendemondák elkerülése érdekében részint megtiltotta volna az Országgyűlés területeire az alkoholos italok bevitelét, illetve fogyasztását, részint pedig a gyanús esetekre nézvést megteremtette volna az alkoholszondás ellenőrzés lehetőségét.

A pártkatonák többsége azonban ragaszkodik a bódult állapotban való tevékenységhez fűződő előjogaihoz, s elutasította a kezdeményezést – hangsúlyozta az ISZOMM képviselője.

A képviselő csalódottságának adott hangot, mert a világ számos parlamentjében szigorú alkohol- és drogtilalom van, amelyet kellő szigorral, adott esetben kiképzett kutyák segítségével ellenőriznek. Így például Londonban, a világ legelső parlamentjében is.

Az Igen Szolidaritás alelnöke véleménye szerint, a magyar kivagyiság ismét győzedelmeskedett, s a magyar képviselők jottányit sem engednek még a leginkább elutasított pökhendiségükből sem.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak