ISZOMM: Magyar György legyen a köztársaság elnöke

előválasztás köztársasági elnök Magyar György

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom az államfő közvetlen megválasztását szorgalmazza – írják friss közleményükben.

A Civil Előválasztási Bizottság, de legfőképp az ezt alkotó civil szervezetek kiválóan vizsgáztak akár százezreket megmozgató, hiteles és pártatlan vélemény-összegzésben, hiszen politikai oldalaktól függetlenül biztosította minden érdeklődő számára a közéleti döntésekhez való hozzáférést – írja a párt elnöke, Huszti AndreaAz ISZOMM bízik abban, hogy a tárgyalt infrastruktúra tulajdonosai, működtetői készek lesznek támogatni, segíteni egy, az államfői tisztségre való alternatív jelölési folyamat kivitelezését.

Az ISZOMM párt, ebből kiindulva kívánja meggyőzni Magyar Györgyöt, jogtudóst, a Civil Választási Bizottság legendás elnökét, hogy vállalja el ezt a pártokon átívelő, ám szimbolikus küldetést, s egyben kéri a közélet iránt kifejezetten érdeklődőket, hogy a maguk jelöléseivel bővítsék a lehetséges államfő-jelölti választékot.

Az ISZOMM abban is reménykedik, hogy az ellenzéki képviselők soraiban lesz 40 olyan ember, aki az államfői előválasztás eredményeként kiválasztott jelöltet az Országgyűlés plénuma elé terjeszti – nyomatékosította az elnök.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak