Gyurcsány egykori frakciótársát is megfenyegette

meetoo

Egyre-másra kerülnek nyilvánosságra különböző politikusi nyilatkozatok, amelyek Gyurcsány Ferenc zsarolásairól és/vagy fenyegetetéseiről emlékeznek meg.

A képviselő azt írja friss posztjában  a Facebookon, hogy ún. rabszolgatörvény születésekor a Szolidaritás egy tüntetés szervezésébe fogott, ami a DK elnökének nem volt ínyére.

Az ezzel kapcsolatos viták során hangzottak el Székely Sándort személyesen is fenyegető mondatok, amelyre válaszul a Szolidaritás kilépett a DK-val való szövetségből, majd később számos tagja révén alapítója lett az új, baloldali pártnak, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalomnak.

Székely Sándor, az ISZOMM alapítója, független országgyűlési képviselő 2018-ban a DK-MSZM szövetségi listán jutott országgyűlési mandátumhoz, amelynek elvileg nem volt kihatása a két szervezet önálló mozgására.

Fenti múlt is alátámasztja az ISZOMM döntését, hogy önállóan indul a ’22-es választásokon. Mindazok, akik politikai nézeteiket alárendelték a ‘hatosfogat’ legerősebb pártjának, a DK-nak, alkalmasint szembesülhettek a volt miniszterelnök – egyébként számukra sem teljesen ismeretlen – zsaroló habitusának napi változataival – írja Székely a Facebookon.

Az ún. ‘ellenzéki’ előválasztások egyre nyilvánvalóbb meztelensége fényében az ISZOMM igazolva látja döntését, miszerint a baloldali törekvéseket nem szabad összekutyulni sem a konzervatív, sem a náci, de még a liberális eszmerendszerekkel sem. A baloldal, tehát az ISZOMM számára a szociális válság felszámolása a fő küldetés.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak