Összeomolhat Pécs közlekedése a buszvezetők távozása miatt

alacsony bérek bértárgyalás buszvezetők szakszervezet

 

Komoly bajba kerülhet a Tüke Busz Zrt. az utasokról nem is beszélve, főleg ha a bérek miatt tömegesen távoznak a buszvezetők a vállalattól – írja a bama.hu.

A szakszervezet eddig nem kapott hivatalos meghívást a bértárgyalás folytatására, pedig az idő egyre csak fogy. Egyenlőre nincs válasz arra, hogy felkészültek-e a Tüke Busznál arra az esetre, ha tömegesen hagynák el buszvezetők a vállalatot.

Nem kizárt, hogy a közeljövőben többen is megelégelik, hogy nem kapnak megfelelő bért. A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet elnöke korábban azt nyilatkozta, ha minden így marad, az veszélyeztetheti a Tüke Busz szolgáltatását.

Fotó: MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak