STOP Gyurcsány pultszépségverseny


Szerdán megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz és a KDNP a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű petíciójához – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója Hollik István.

A közösségi oldalakat ellepték a  fotók, melynek látszódik, hogy sok-sok ember írja alá a petíciót. A legszebb propagandás időket idézik a felvételek, a kormánypárt melletti kiállás nem NER találmány, mégis egy új szintet lépett ebben is a hatalom

Szerkesztőségünk 5+1 fotót elemzett, kérem válasszák ki, hogy melyik kép legyen a szerkesztőség wc-jében Varga Judit plakátja helyett.

Első versenyzőnk Kara Ákos Győrből. A lakótelep leuralja a fotót, a politikus két aktivistája kényszeredetten mosolyog, viszont a római kort idéző kézmozdulat elgondolkodtatja a nézőt. Vajon minek örülnek? Megkegyelmeznek Gyurcsánynak? Vagy Karácsonynak? Esetleg stoppolnak? Aláíró nincs a képen, a személyiségi jogokat betartotta a győri fotós, ezért jár a narancspont.

Törő Gábor a székesfehérvári körzetből kimaxolta a mozgalmas fotó műfajt. A fotó annyira bonyolult, hogy hosszú percekig lehet nézegetni. Fontos, hogy alig látszódik a pult, ezért akár a Jobbik gárdistaavatásán is készülhetett volna a kép. A dupla gyerekábrázolás kampányfotón, viszont már-már a Kaleta Gábori Fidesz mélységet jelenti, de betartva a kereszténységnek megbocsájtjuk a kampánypedofíliát, mert a kirakatban tükröződő autóbusz nagyon szép.

Németh Szilárd csepeli versenyzőnket mostanában kicsit altatja a Fidesz, a friss kampányban viszont övé a legtöbb ember egy képen típusú felvétel. Fontos a tiszta pult is, nincsenek tollak, fecnik, szórólapok, csak a szimpla pult. A fényképész elképzelése teljesen átjött, sokan vannak, képesek győzni, nagyon sok aláírást fognak gyűjteni, és mindenki ijedjen meg ettől. „Hú mennyien vannak, francba rájuk szavazok, mert sokan vannak”. A térkő-kompozícióra is figyelt a fotós, bár bal szélen ráférne egy kis gyomlálás, de majd ezt megoldja Német Szilárd ha képviselő lesz jövőre. Vagy nem.

 

Újabb kézmozdulatos fényképfelvétel, ami tükörreflexes fényképezővel készülhetett, ezért olyan homályos minden hátul. A fotón a győzelem és az oké üzenet keveredik, itt sincsenek aláírók, nem próbál a fotó tömeggel kedveskedni a Fidesz szurkolóknak. A hölgy pólója láthatóan csak a fotó kedvéért szerepel, alatta egy csinos blúz látható, erre legközelebb tessenek odafigyelni. Ez így slendrián munka!

Az utolsó versenyzőt nagyon sajnáljuk, szakértőnk szerint az aluljárós felvételt abból a célból tette ki a fényképész, hogy lejárassa a Fideszt. A propagandakép arról szól, hogy a budapesti aluljáróban nincsenek Fidesz szimpatizánsok. Viszont ezek szerint vidéken vannak. Ez a fotó nagyon kontraproduktívra sikeredett.

A borítóképen pultösszeszerelés látszódik, nem könnyű műfaj a pultozás.

A fotók nyilvános Facebook-oldalakon szerepelnek.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak