Két napra leáll a sürgősségi ellátás a Honvéd kórházban

Honvéd kórház lezárás sürgősségi tájékoztatás

Szeptember 11-én 20:00 órától szeptember 13. 06:00 óráig teljesen leáll a Honvédkórház központi telephelye. – írja az Index.

 

A leállás majdnem minden olyan betegséget érint, ami a sürgősség ellátásba esik. Felhívták a figyelmet, hogy a leállásról a határozat szerint nem a Honvédkórház döntött, az Emberi Erőforrások Minisztériuma tájékoztatta erről.  A betegátirányítás apropóján, olyan intézmények sürgősségi ellátására is támaszkodik, amelyek már sajnos összedőltek. A budapesti Uzsoki Utcai Kórházban 4 napon át szünetelt a sürgősségi ellátás.

Ennek az oka, a szakorvos szerint az lehetséges, hogy a Honvédkórházban valószínűleg az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szeptember 12-i budapesti zárómiséje miatt állítják le a sürgősségi ellátást. Tehát a Honvédkórház a lakosság ellátása helyett ebben az időben a zarándokok és turisták ellátására fog átállni.

Fotó: MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak