ISZOMM: „250 ezer nettó a minimum”

250 ezer minimálbér Galba-Deák Ádám ISZOMM Szabóné Kállai Szilvia

A Heti TV vendége volt kedden Szabóné Kállai Szilvia az Igen Szolidaritás alelnöke és a VIII. és IX. kerület képviselőjelöltje, és Galba-Deák Ádám, a párt szóvivője és zuglói jelöltje.

Kállai Szilvia azt emelte ki, hogy milyen mélyről jött és a tanulás hogyan befolyásolta életét, Galba-Deák Ádám többek között bemutatta a párt május 1-jén indult aláírásgyűjtését a 250 ezer forintos nettó minimálbérről. 

Mindketten világossá tették, hogy a választókerületük képviseletében elsősorban az emberek jövedelmi felemelkedéséért kívánnak dolgozni, amely törekvést korunk szocializmusának neveztek.

Várható, hogy az ISZOMM többi jelöltje is bemutatkozhat a HetiTV adásaiban.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai Vélemény

A Kossuth tér magánya

Lássuk be, egyes ún. ellenzéki pártok teljesen beleszoktak, hogy érdemben már senki nem kíváncsi rájuk. Azt régebb óta megszokhatták, hogy a Kossuth téri bazi nagy