Újabb Fideszes nagykövet követhetett el valamit, ezúttal Bangkokban

Bangkok kormánykritika
Bus Szilveszter

Érdekes aggodalomra bukkantunk a Civilhetes oldalán, amely tudósítás a kormány által egekbe dicsért keleti nyitás egy bizonyos záróepizódját vélelmezi. Mi is feszült figyelemmel várjuk a további beszámolókat a thaiföldi messzeségből, avagy a Bem-rakpartról.

Diplomáciai forrásból a Civilhetes úgy értesült, hogy azonnali hatállyal visszahívták tisztségéből Bus Szilvesztert, a Thai Királyság akkreditált nagykövetét Bangkokból. A Fideszes nagykövet neve eltűnt a nagykövetség honlapjáról.

A lap megemlíti Kocsis Máté Facebook posztját is, amiből kiderül, hogy pedofilellenes törvénycsomagot nyújt be a Fidesz az Országgyűlés elé jövő héten a gyermekek védelméért és az elkövetők súlyosabb büntetéséért.

Emlékezetes, hogy tavaly novemberben Bus Szilveszter thaiföldi nagykövet is koronavírusos lett Szijjártó Péter külügyminiszter távol-keleti útja során. A thaiföldi hatóságok szerint egyértelmű volt, hogy a diplomata a külügyminisztertől kapta el a fertőzést.

Civilhetes

Fotó: MTI/KKM/Szabó Árpád

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak