A vírus a szórakozóhelyeken nem, de a tüntetéseken még mindig terjed

járványkezelés május 1. nyitás veszélyhelyzet
terasz

„Gulyás Gergely szerint holnap elérhetjük a 3,5 millió oltást, ezután pedig szombaton nyithatják meg a vendéglátóhelyek a teraszokat. A kijárási tilalom 23 órára módosul.” – írta meg az Index

De azt is megírtk, hogy:

„A veszélyhelyzet meghosszabbítását kérte szeptemberig a kormány. Gulyás Gergely azonban felhívta a figyelmet, hogy a tervezet szerint a rendelet hatálya automatikusan megszűnik – vélhetően szeptemberben.”

Úgy tűnik, a kormány szerint, a kocsmákban már lehet inni, de például egy autóstüntetés nyilvánvalóan újra berobbantaná a járványt. Nem elég, hogy a Fidesz az elmúlt 11 évben elhozta nekünk a mindent elborító szociális válságot, most már teljesen hülyére is vesznek minket.

Fotó: MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Vélemény

Fizetett forradalmak

A történelemkönyvek általában gazdagon leírják, hogy a különböző forradalmi helyzetekben ki kit ölt meg, üldözött el, börtönzött be, váltott le stb, milyen döntések születtek, melyek