Legyen ön is képviselő! Újra megmérettetnek az ISZOMM jelöltjei

Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom Pál Éva Szanyi Tibor Székely Sándor választás 2022

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelölt-állítási pályázatára két hónap alatt már több, mint kétszázan jelentkeztek – tudatta Székely Sándor, a párt igazgatója.

A politikai pártok sorában az ISZOMM elsőként nevezte meg miniszterelnök-jelöltjét Szanyi Tibort, s elsőként fogalmazta meg választási programját, s március elején elsőként nevezte meg országgyűlési képviselőjelöltjei egy részét, akiket edzőmérkőzések helyett egyenesen a választási küzdelembe küld.

A Balodal előválasztása című pályázatra jelentkezőkből a párt országos koordinátorai eddig negyven főt választottak ki, közülök újabb tíz fő vesz részt az április végén szervezendő harmadik meghallgatáson. Itt a jelöltek immár személyesen találkoznak a párt vezetőivel, majd kommunikációs gyakorlaton vesznek részt, illetve elkészülnek az első fotók és videók. Az Igen Szocializmus című pártprogram kiemelt része az eseménynek. A párt közösségi oldalain követhető lesz a kétnapos program.

Pál Éva, a Neoton egykori énekese, a párt csepeli jelöltje és jelölt-koordinátora már alig várja, hogy találkozzon az összes előválasztottal, hiszen elképesztően sok fiatal és tehetséges ember jelentkezett. Az országosan ismert művésznő mindent megtesz, hogy pártja sikeres legyen, s ennek során már gőzerővel folynak a párt indulójának a felvételei.

A második körös meghallgatáson állva maradó pályázók már feladatokat fognak kapni, és megkezdik próbakampányukat a párt mentorainak segítségével.

A jelentkezési űrlap itt érhető el

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

One thought on “Legyen ön is képviselő! Újra megmérettetnek az ISZOMM jelöltjei

Comments are closed.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Újabb családot gázoltak el zebrán

Brutális videót tett közzé a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség egy balmazújvárosi balesetről. Egy édesanya gyerekülésben vitte át a gyermekét biciklivel, amikor elütötte őket egy figyelmetlen autós