Tusványos után csapott le áldozatára a medve


Hargita Megye Tanácsának elnöke, Borboly Csaba azt írja, hogy egy 37 éves férfit medve marcangolt szét Bögöz község közelében. A településnél emberi maradványokra találtak rá. A rendőrség vizsgálatot indított.

Borboly Csaba a sajtónak elmondta, hogy helyiek beszámolói alapján a férfi két hete tűnt el. Keresésére indultak és a település közelében emberi maradványokat találtak.

„Két nappal ezelőtt, úgy tűnik, egy fiatalembert találtak, akit egy medve marcangolt meg, mert több testrész került elő különböző helyekről. Úgy tűnik, hogy medvetámadás történt, és a fő problémám az, hogy az ügyben nyomozó hatóságok nem beszéltek senkivel és a környékbeli vadásztársasággal sem.

Az a medve már napok óta szabadlábon van, amelyik megölte azt a 37 éves fiatalembert, Székelydobóban, Bögöz községben. A fiatalember a helyiek szerint, két hete ment el, hogy építse vagy felújítsa a nyaralóját és két hét után nem kaptak semmilyen életjelet tőle, elmentek megkeresni, és széttépve találták.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak