A Fidesz átveri és meglopja, a parlamenti ellenzék pedig lesz@rja az embereket – elemzés

MTI/Máthé Zoltán

A Fidesz–KDNP immáron 13. éve vezeti az országunkat. Céljuk egyértelmű. Miután a rendszerváltó pártok – köztük a Fidesz – tönkretették a mezőgazdaságunkat, kiárusították az iparunkat, gyakorlatilag elloptak az országtól harminc évet valamint értelezhetetetnlen mennyiségű pénzt, úgy döntöttek, hogy akkor ők most már itt maradnának a nyakunkon, mondjuk örökre.

Ezért a FIDESZ átalakította a választási törvényt, leuralta a médiát, és úgy államosítanak, hogy az állam pénzén veszik meg a cégeket. Maguknak.

Tönkretették az amúgy is szarban lévő egészségügyet, és ha lehet még szarabbá tették a közoktatást.

A még létező szakszervezeteket szétverték, vagy vezetőiket megvették kilóra. Tolják bele az arcunkba a hol okos hol pedig szög egyszerű propagandát ezer milliárdokból. Igen. A mi pénzünkből. Miközben rosszak az utak, kevés a doktor, a tanár. Hogy épp mely társadalmi csoport ellen indul gyűlöletkampány, az csak szituáció függő. Mindegy, hogy zsidó, biciklis, futár, ápoló, vagy katona. Buzi vagy heteró. Előbb utóbb mindenkire sor kerül. Miközben az országot eladják az összes multinak fillérekért.

Szóval ez a Fidesz–KDNP. És mit csinál az parlamenti ellenzék?

Hát egymással van elfoglalva. Immáron 13. éve. Hogy ki legyen a vezető. A megmondó.

Semmihez sem értenek és semmi sem érdekli őket. Tényleg egy elképesztő roncsderbi az egész. Tízmilliárdokból veszítenek el újra és újra választásokat, mert nem sikerül semmilyen értelmezhető alternatívát felmutatniuk. Aki ilyet tenne azt megalázzák, megsemmisítik. Ha valaki véletlenül azt mondja, hogy nem a Fidesz vezetőjével kellene foglalkozni, hanem az emberek problémáival, akkor azt a már 40 éve itt nyüzsgő szakemberek és közvélemény kutatók (akik állandóan megjósolják a gazdasági összeomlást és az ellenzék győzelmét), lehülyézik. Megbélyegzik.

Csak azok a szereplők kapnak szót hivatalos ellenzéki médiában akik
A: Kormány vezetőjét ocsárolják B: Egy másik ellenzéki szereplőt, vagy pártot ócsárolnak.

Kimondható, hogy a parlamenti ellenzéket az égegyadta világon semmi sem érdekli, csak a saját fizetése, illetve széke a parlamentben vagy egyes önkormányzatokban.

Csak remélhetjük, hogy az 2024-es önkormányzati és EP-választásokon nem csak a hivatalos ellenzék tagjai tudnak labdába rúgni. Mert akkor megint nyer a Fidesz–KDNP.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak