78 éves korában szeretne nyugdíjba menni Orbán Viktor

ellenzék ISZOMM Mészáros Lőrinc Orbán Viktor országgyűlés Szanyi Tibor
Orbán MTI/Balogh Zoltán

Meglepő és mulatságos beszédet tartott tegnap Orbán Viktor az Országgyűlésben.

„Akkor sem szabadulnak meg tőlem, ha az ellenzék nyer, itt maradok képviselőként – jelentette ki az országgyűlésben Mészáros Lőrinc barátja egy képviselő kérdésére. A szülinapos kormányfő hozzátette, hogy még húsz évre tervez a politikában.

Szanyi Tibor, az ISZOMM miniszterelnök-jelöltje a Szócikknek elmondta, hogy jó egészséget kíván a miniszterelnöknek, jövőre természetesen számít rá az átadás átvételnél, és várja Orbán képviselő módosító indítványait, akár a 250 ezer forintos nettó minimálbér bevezetése kapcsán.

Belpolitikai szakértőnk szerint ez azt jelenti, hogy a ma 58 éves Orbán 78 éves koráig, egészen pontosan 2041. május 31-ig fog dolgozni a Kossuth tér 1. szám alatti munkahelyen. A milliárdos édesapja akkor 99 éves lesz, neki is jó egészséget kívánunk!

Fotó: MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak