A Fradisták az antiszemita amerikai Coors család lóhúgyra emlékeztető sörét fogják inni a meccseken

Ftc

Az egykori kettes szektoros autószerelőre bízott Fradika legújabb szponzora az az amerikai sörmárka lesz, amely a Heritage Foundationt, az amerikai konzervatívok legnagyobb tudtaformáló intézetet támogatja. A sört azért fogják Magyaroszágon árulni, mert olcsó és meg tudják fizetni a Fradisták.

A Coors sört ezért különböző aforamerikai és szabadságjogok iránt fogékony szervezetek bojkottálják is. Izgi lesz a 10 afroamerikaival felálló Fradi ősszel, bár ők nem söröznek.

Bojkottálja a Coorsot!
Most tudtam meg a Black Bourbon Társaságtól, hogy a Coors Family segített finanszírozni és létrehozni a The Heritage Foundationt a 70-es években. Évtizedek óta finanszírozták őket, és szerves szerepet játszottak a Project 2025 tervrajzának elkészítésében – egészen 1981-ig!
Kérjük, bojkottáljon minden Coors Spirits márkát és terméket.
A polgári szabadságjogaink forognak kockán!

A Fradi pályán tehát ezentul csak az egyik kommentelő szerint lóhúgynak nevezett sört árul csapolt formában

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak