Újra és megint megerősítette a nagyérdemű nép Orbán Viktor hatalmát

SZOLI24

Ha megnézzük a számokat, akár szemüvegben, akár szemüveg nélkül, világosan látható, sötétben pláne, hogy a Fidesz az egész országban mindenhol győzött. A Karácsony Budapestje lóg csak ki egy cipőkanállal (párszáz szavazat) a térképről, ahogy nagytiszteletű Bayer próféta meg is mondta előre.

Vitézy Dávid narancsos buktája csak annak a 24 ezer érvénytelenül szavazó fideszesnek köszönhető, akik nem értették meg a feladatot teljeskörűen, azt is írhatnám, hogy elkúrták, Kicsit.

Pedig volt itt olyan speckó kormányváltó,

  • hungarikum magyar covid, hogy sehol Európában nem haltak bele ennyien, volt itt olyan
  • ungarise infláció, hogy megfeleződött a fizetések reálértéke, akkora
  • gazdasági bukta, hogy már Bulgária is megelőzött minket, nembeszélve deviszont
  • pedofilt segítő köztársasági elnök esetéről, és
  • arra kényszerültünk a régió legrosszabbul teljesítő gazdaságaként, hogy a kínai kommunistákhoz járunk pénzt kuncsorogni.

De nem. Orbánt ennek ellenére megválasztották újra. Közben még szétverték az oktatást, az egészségügy akkora romban van, hogy legszívesebben dózeroltatná Orbán, kulturális élet nulla, de állítólag béke van, tehát nem háború. És ennyi elég.

A nép jelzése volt az is, hogy Orbán egykori államtitkárának, sőt miniszterének exférje Magyar Péter, Gulyás Marci robbanómotorjáról lepattanva, kisegítve a 444/24/telex hármas klikkelésből érő bloggereinek hazaáruló tevékenységével, vastagon bekerült szervezetével az EP-be és a közgyűlésekbe, Magyar Péter ezzel Orbán küldetését maximálisan teljesítette.

A kisebb pártok és szervezetek kihullottak szinte mindenhonnan, csak a szalámis Gyurcsány és Orbán1 (FIDESZ) , és Orbán2 (TISZA) maradt a politikában, játszik még a Fidesz nációjaiból kivált Mi hazánk, ami szintén Orbán agyszüleménye. Pár szervezet, mint a Szolidaritás Mozgalom felmutatta a civilség erejét, de a padfestés és a drogozás jobban bejön egy bizonyos rétegnek.

Az is kiderült, hogy a kétfarkúaknak sosem lesz frakciójuk, vagy EP-képviselője, az a százezer füvező liberális kevés az üdvösséghez.

A baloldal megszűnt Magyarországon, nincs szolidaritás az elesettekkel, az embereket nem érdeklik  a fél fizetésnyi albérletárak, a 400 eurónyi nyugdíjak, az ezer eurót el sem érő fizetések, sőt, akik ebben a témában kampányolnak, azokat észre sem veszik, jobb esetben szimplán kiröhögik, vagy esetleg leköpik.

Magyarország államformája a lopás, a hazugság és a bántalmazás lett. LHB.

A teljes politikai térképre rátérdelt Orbán, lehet Gyurcsányozni még évekig, a nácikon is jól fel lehet háborodni, és a Magyar-féle Fidesz2 is szépen elpöfög.

A poltikába másoknak betérni lehetetlen, minden szinten Orbán uralja a pillanatot, teljhatalma működteti az országot. Gyurcsányékat nem akarja közvetlenül utasításokkal terhelni, nekik csak pénzt utal, milliárdokat.

Itt a vég, fuss el véle.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Vélemény

A lopott kincs visszajár

Számtalan értékes műkincs lakozik meglehetősen illetéktelen helyeken. A legnagyobb “összehordott” gyűjtemény minden bizonnyal Rómában, pontosabban a Vatikánban van, ahol évezredekre visszamenőleg találunk különböző remekműveket, úgymint