Áll a bál a Zuglóban! Kirúgják az önkormányzati dolgozókat!


A helyi DK vezetője a napokban kirúgta az önkormányzat egyik alkalmazottját, csak azért, mert az illető el mert indulni jelöltként a választáson és nem DK-s színekben!

Horváth Zsolt, Zugló alpolgármestere a napokban tett utcára egy fogyatékossággal élő gyermeket nevelő nőt, aki hosszú évek óta dolgozik a zuglói önkormányzat cégénél. Ismereteink szerint ilyenre példa még Zugló legsötétebb periódusban, a fideszes zuglói vezetés alatt sem történt.
A pártok női vezetői – Donáth, Dobrev, Kunhalmi és Szabó Tímea – persze hallgatnak és Horváth Zsolt sem reagált megkeresésünkre.
Az édesanya természetesen bírósághoz fordult és kampányát is folytatja.

https://www.facebook.com/osszefogaszugloert/posts/pfbid02rJvZdqnHe3HzNpa9c9kCMGbHJoctUC5UKezBrd7F2kDyexQgc4PnjfhhXFAQcgbfl

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Magyarország kisebbsége választ

A Delphoi Vote Research (DVR) választások előtti közhangulat mérése
A Delphoi Vote Research, Magyarország legpontosabb és leghatékonyabb közvéleménykutató intézete az ISZOMM térítésmentes megbízása alapján a normandiai