Nyugi, Kedves Parlamenti Ellenzék!Ti is menjetek a büdös francba!


Hülye módon azt gondoljátok, hogy novákilag-vargailag van jogi mozgásteretek, politikai meg nincs. Nos, elmondom, 14 éve semennyi jogi mozgásteretek nincs, de bátorságotok se, hogy politikai mozgásba lendüljetek. Miért? Mert jó nektek így a Fidesz kegyelméből kapott búsás milliókkal a zsebetekben ücsörögni a seggeteken, és jó nagy szarban látnátok magatokat, ha kormányoznotok kéne.

Most, hogy kiderült a pedofil turpisság, rohantok a római pápához árulkodni, meg papoltok a parlamentben mindenféle szivárványos jogi hercehurcáról, amikről piszkosul tudjátok, hogy egytől egyig humbug, mert hogy ezek még csak hiú reményt se ébresztenek egyetlen normális emberben sem. Etetitek a népet a faszagyerekeskedésetekkel, s egymásra licitáltok a nagyobbnál nagyobb baromságokkal. Jó ott bent a melegben, ugye?

Nézzük a tényeket! Volt ugye egy pedofil állat, aki évtizedeken át erőszakolgatta a rá bízott kisfiúkat, s mellette védőszentként egy kormányhű szentfazék, aki álcázta ezt a borzalmat. Egy idő után mégis kiborult a bili, s mindkét disznó a sittre került. Aztán a jámbor pedofil-pribék egyszer csak államelnöki kegyelmet kapott.

Mi a fenéből gondoljátok, hogy az akkori miniszter, aki előterjesztette a kegyelmi kérelmet (amúgy ez a dolga) csak úgy jószántából mondaná, hogy “Katikám, az Úr ezen balga szolgája már megbűnhődőit, engedjük el!”? Ha pedig azt írta volna, hogy “Elnök Asszony, ez a tetű semmilyen kegyelmet nem érdemel”, akkor a második körben nyilván nem ellenjegyezte volna a papírokat. Merthogy az államfő hiába kegyelmez, az első és a legvégső szó bizony az igazságügyminiszteré.

Nomármost ne gondoljátok, hogy Varga Judit és Novák Katalin az ujjukból szopnák, hogy kinek a kegyelmi kérvénye kapcsán hogyan is kell dönteni!? Igen, körülnéznek. Megvizsgálják a körülményeket. Ha pedig a körülmények úgy szólnak, hogy az adott gazember marha jól fekszik a Fidesz vezető köreiben, netán még súgnak is onnan, akkor indulhat a kegyelmi buli, hiszen törvényjelig ez a menet úgyse nyilvános, és még csak indokolni sem kell.

Magyarul szólva, ez a két némber kiokoskodta, hogy a főnökség köreiben páran örülni fognak ennek kegyelemnek, s lejátszották, lepapírozták. A merő véletlen viszont úgy hozta, hogy egy közvetett bírósági irat megemlítette, valaki aztán felfedezte, s kitört a botrány. Joggal. Magyarországon ugyanis több millió szülő lesz roppant ideges attól a gondolattól, hogy a kisgyerekével mit művelnek az egyes intézményekben, s még a gondolattól is felforr az agyvizük, hogy a megfélemlített kicsikkel netán mi minden gusztustalanságot művelhetnek itt-ott?

Igen, Novák és Varga egyaránt anyának mondja magát, de a hatalom igézete elhomályosította az elméjüket, hogy ne adj’Isten esetleg milyen bácsi vagy néni piszkálgathatná a kicsinyeik nuniját vagy kukacát. Ők bizony behunyták a szemüket, fel sem fogták, hogy hivatalaik mi mindenre kötelezi őket minimum erkölcsileg, és suttyomban kegyelmet gyakoroltak. Takarodjanak!

Ti pedig, kedves Parlamenti Ellenzék, jöttök az ostoba jogászkodással, hogy miféle eljárásokat kéne indítani, meg miféle új törvényeket kéne elfogadni? Szerintetek attól tisztességesebbé válna a hatalom? Egy frászt! Ott ül (ha egyáltalán), veletek szemben kétharmadnyi bátor gazember, s ti azt gondoljátok, hogy abban a teremben bármiben is igazatok lesz? Ha tényleg ezt gondoljátok, akkor ne csodálkozzatok azon, hogy a nép java egyre kevésbé szeret benneteket!

Elmondom, mit kéne csinálni!

Először is húzni egy vonalat, és kimondani, hogy ezt aztán nem! Vigyázat, mert ami vonalkákat ti firkálgattok, az nem az a vörös vonal, amit mindenki érthet. A vörös vonal az, hogy aki a legkisebb türelmet tanúsítja a pedofília iránt, az nem tölthet be közhivatalt. Semmilyet. Az, hogy “Drága Államelnök, ez nem volt szép!”, az nem vörös vonal.

Ennek két szörnydelemnek nem csupán távozniuk kéne, hanem ha beragasztják magukat a hivatalaikba, akkor társadalmi ellenállást kell szervezni velük szemben. Igen, embargót, szankciót. Mindenekelőtt mindenkit lebeszélni arról, hogy ennek a két figurának a gyűléseire elmenjenek, nekik bármilyen levelet írjanak, vagy egyáltalán megadják nekik a hivatali tiszteletet. Mozgalmat kell indítani, hogy aki Vargára akarna szavazni az EP-választásokon, az ugyanolyan gazember mint a Fidesz listavezetője. Igen, szégyen legyen Novák, vagy Varga mellett szólni, kiállni, vagy akár csak a legkisebb mértékben védelmezni őket.

Amit fentebb írok, az nem egy-két nyilatkozat, hanem egészen a sikerig napi gyakorlat kell legyen! Ahogy a papok is elmondják a maguk zsolozsmáit, ráadásul ők naponta többször. A siker pedig csak az lehet, hogy a nép erejével megtörjük a hatalmat, s első lépésként ez a két hivatali bűnöző megy a levesbe.

Szanyi Tibor

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak