Elkezdték visszahívni a katonasághoz a kirúgott tiszteket


A HVG szerint most éppen kármentés zajlik, többeket megpróbálnak visszahívni az elküldött tisztek közül, és ha vannak is, akik az átélt megaláztatás után visszatérnek, lelkesedésük már korántsem a régi.

A harcias kormányzati retorika ellenére a Magyar Honvédség egyáltalán nincs olyan ütőképes állapotban, mint azt a politika látni, illetve láttatni szeretné – mondták el a HVG forrásai. Egyre jelentősebb gondok mutatkoznak a tartalékos sereg megerősítésénél is. Itt a 20 ezres létszámot célozta meg a kormány, ám a legutolsó hivatalosan közölt adat alapján (11 500 fő) e téren is jelentős a lemaradás a tervhez képest.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

586 milliárddal nőtt egy hónap alatt a hiány

November végéig az államháztartás központi alrendszere 4074,3 milliárd forintos hiánnyal zárt – közölte a Pénzügyminisztérium pénteken.
Ezzel megközelítette a kormány az október elején megemelt éves hiánytervet