Hajtépés, hasba rúgás az iskolában, nem bírtak magukkal a szülők


A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat két nővel szemben. A vád szerint a két nő között 2023. június 1-jén reggel, egy borsodi kistelepülés óvodájának udvarán szóváltás alakult ki, melynek során egymást kölcsönösen fenyegették.

Ennek során egyikük – az I. rendű vádlott – a másikhoz – a II. rendű vádlotthoz – lépve két kézzel a hajába markolt és abból több szálat kitépett, miközben a II. rendű vádlott is vádlott társa haját kezdte rángatni. A nők közötti dulakodásnak a II. rendű vádlott helyszínre érkező élettársa vetett véget, aki lefogta az I. rendű vádlottat.

Ekkor a helyzetet kihasználva a II. rendű vádlott – annak ellenére, hogy I. rendű vádlott további támadásától már nem kellett tartania – kétszer hasba rúgta az I. rendű vádlottat.

A vádlottak fenti kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat váltson ki. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottakkal szemben próbára bocsátást indítványozott a bíróságnak.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak