Mindenhová betört egy váci szerencsétlen

bűnözés Police.hu

Gyógyszertárba, élelmiszerboltba és piaci bódéba próbált betörni, majd egy italdiszkont alkalmazottját rabolta ki egy 23 éves helyi férfi Vácon – írja a police.hu. Az elkövetőt a rendőrök elfogták, a bíróság azóta letartóztatta őt.

Nyár óta P. Antal szinte minden próbált kimeríteni megélhetésének fedezésére. Először egy váci gyógyszertárba próbált betörni, de a tulajdonos tetten érte őt. Ez nem szegte kedvét, ugyanazon a napon egy helyi élelmiszerüzlet ajtóüvegét is betörte, majd megpróbált bemászni, de nem sikerült neki, így onnan is zsákmány nélkül távozott. A 23 éves férfi nem adta fel, „el akart menni a falig” – fogalmazott későbbi kihallgatásán.

Elment a piacra és kivágta egy bódé hátsó ponyváját, ahonnan tisztítószereket és kozmetikai termékeket lopott el, azonban pechére a biztonsági őr útját állta, amikor menekülni akart.

Végső megoldásként visszatért egy korábbi bolti lopása helyszínére, ahol egy üveg vodkával és két palack borral akart fizetés nélkül távozni, de az üzlet alkalmazottja utánament, hogy megakadályozza a lopást.

A menekülő férfi zsákmánya megtartása érdekében dulakodni kezdett a nővel, majd bele is rúgott. Végül sikerült elmenekülnie, de a közterület-felügyelet munkatársai a rendőrök kiérkezésig visszatartották őt.

Foto: Police.hu

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak