Ferenc pápa beszólt a gyerek helyét kutyával pótló hülyének


A Szentatya ideges lett, amiért a gyermekeként kezeli a kutyát, miközben annyi gyerek éhezik a világon.

Ferenc pápa pénteken délelőtt részt vett a születésszámok csökkenésével foglalkozó általános olasz gyűlésén. A pápa Giorgia Meloni miniszterelnök után szólalt fel, és egy érdekes történettel kezdte a beszédét, írja a Skytg24.

Egy ötven év körüli nőről beszélt, aki egyszer arra kérte, „áldja meg az ő kisbabáját”, vagyis a táskájában ülő kiskutyát. „Elveszítettem a türelmemet és megszidtam a nőt. Annyi gyermek éhezik a világban, ő pedig jön a kiskutyájával… És sok ehhez hasanló jelenetet látunk manapság, de ha nem vigyázunk, ez lesz a jövő” – idézte fel a Szentatya a történetet.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak