Egyre többet dolgozik a magyar melós, egyre kevesebbet ér a fizetése


Az RTL riportja szerint minden harmadik ember dolgozik másodállásban, hogy eltartsa magát és családját. Nem meglepő módon arról számol be a cikk, hogy ez normális béreket fizető országokban szinte alig-alig fordul elő.

Kérdezem: miért a magyar dolgozó társaink kizsákmányolásából akar a kormány profitálni? Miért a Mercedes és Audi kap milliárdos támogatásokat? Miért nem a melós?

Nem is szólva arról, hogy a közel 100%-os kaja drágulás és a 20-30%-os minden más drágulás miatt a fizetésünk egyre inkább sz@rt sem ér…

De semmi új a nap alatt, Cipő ezt is már megénekelte jópár éve:

„16 tonna fekete szén
16 tonnát raksz és mennyi a bér
Meghalni kéne, de nem lehet
A vállalat nem engedi a lelkemet”


  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Vélemény

A lopott kincs visszajár

Számtalan értékes műkincs lakozik meglehetősen illetéktelen helyeken. A legnagyobb “összehordott” gyűjtemény minden bizonnyal Rómában, pontosabban a Vatikánban van, ahol évezredekre visszamenőleg találunk különböző remekműveket, úgymint