Értelmiségi, ráadásul biciklista vert meg egy 4 gyerekes anyát Szentendrén


A közösségi oldalakon népharag zúdult arra a biciklisre, aki Szentendrén, a Bükkös-patak partján, egy békés, napsütéses napon támadt rá a négy gyermekével és három kutyájával sétáló édesanyára írja az NLC.

A biciklis és a nő azért szólalkoztak össze, mert az előbbi kis híján elütötte az egyik gyereket, amikor mögéjük került. A férfi szidni kezdte a nőt, amiért póráz nélkül sétáltatja a kutyákat, a nő pedig felhívta a figyelmét, hogy ne a gyalogos szakaszon bringázzon.

A férfi ezután ököllel ütötte meg a nőt, majd kettejük között dulakodás kezdődött: az anyának végül feldagadt arccal, monoklival, felzaklatott állapotban, felzaklatott gyerekekkel kellett hazatérnie. Az édesanya azóta nem kíván nyilatkozni a történtekről, a támadóról azonban kiderült, hogy egy budapesti értelmiségiről van szó.

további részletek az NLC-n.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Magyarország kisebbsége választ

A Delphoi Vote Research (DVR) választások előtti közhangulat mérése
A Delphoi Vote Research, Magyarország legpontosabb és leghatékonyabb közvéleménykutató intézete az ISZOMM térítésmentes megbízása alapján a normandiai