ISZOMM: Ha Orbán megy, jön az Európai Ügyészség

EU Európai Ügyészség Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom ISZOMM Orbán

Az ISZOMM két lépésben látja reálisnak az EU-val való megállapodás gyors tető alá hozását: Orbán megy, Európai Ügyészség jön – írják közleményükben.

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom sajnálattal állapítja meg, hogy az EU-s pénzek dolgában a legrosszabb forgatókönyvek valamelyike látszik megvalósulni.

Az ISZOMM a tények szintjén rögzíti, hogy az Európai Bizottság semmiféle 17 pontot nem kért a magyar kormánytól. Az EU összesen afelé terelgette a magyar kormányt, hogy adjon garanciákat az európai adófizetők pénzének tisztességes hazai felhasználása kapcsán. A kormány saját maga által felvetett 17 gyenge lábakon álló pontja lényegében 1 erős lábon álló ponttal is elintézhető lenne, nevezetesen az Európai Ügyészséghez való csatlakozással.

Az ISZOMM úgy értékeli a jelenlegi helyzetet, hogy Orbán Viktor által vezetett magyar kormány(ok) iránti bizalom – belátható időtávon belül – nem állítható helyre. Hazánk pénzügyi kitettsége viszont gyors megoldásokért kiált. Ha Orbán Viktor makacsul ragaszkodik a székéhez, akkor Magyarország józan ésszel csak vállalhatatlan feltételek közepette juthat külső forrásokhoz, például az uzsorásokat is megszégyenítő Kínától. Itt már az sem elég magyarázat, hogy ha az EU pénzét az Orbán-rezsim nem teheti magáévá, akkor a magyar nép se kaphasson semmit!

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak