Márki-Zay Péter terhes, ezért visszalép a politikától

ISZOMM MZP

Miniszterelnök-jelölt nélkül maradt Gyurcsány Ferenc két nappal a választás előtt. Válságtanácskozást tart az LMP, sőt Schiffer András, Hont András és Jámbor András is. Horn Gábor nem.

Egybehangzó informátorunk szerint, tegnap Hódmezővásárhelyen, Lázár János Lada Nivájában elfolyt Márki-Zay Péter magzatvize. Lázár azonnal odalépett a gázpedálra, miután beélesítte lézerblokkolóját, és seperc alatt a makói szülészeten rakta ki az MZP-nek csúfolt, immáron nyolcadik gyerekét váró, magyar-kanadai-amerikai családfőt.

Makón viszont megszűnt a szülészet, mert a Fidesz bezáratta a népszerű gólyaváró létesítményt, jelenleg golyóálló mellényt tervez ott Orbán Ráhel egyik cége, de Lázár János erről sem tudott.

Neve elhallgatását kérő téglánk azt mondta, hogy személyesen Varga Judit vagy Novák Katalin intézkedett, ezért

a szerbiai kerítést átvágva, egészen Szabadkáig szállították a népszerű, nagyon sokat gyerekeskedő Márki-Zayt.

George Clooney szerint Freedomnak, vagy Kapuccsínónak kellene nevezni MZP legújabb gyermekét, úgy tudjuk Varga Judit holnap fog erről posztolni kreatívot a Facebookra.

(Orbán Viktor nem kell a hírbe, ha mégis, akkor zárójelbe tegyétek)

Szerkesztőségünk szerette volna megkérdezni Dobrev Klárát és Karácsony Gergelyt is, hogy ki fog MZP helyére lépni, de lapzártánkig nem küldtük el az Emailt.

A hír hallatán a Momentum és Kétfarkú Kutyapárt majdnem teljes tagsága, mintegy ötven fő, szintén Szerbiába utazott egy nagy busszal, Cseh Katalin és Suzi Dada maradtak csak itthon, hogy megkeressék az egy hete eltűnt Szél Bernadettet.

Gary Lineker szerint a magyar belpolitika nagyon egyszerű: vannak nácik, liberálisok, konzervatívok, közvéleménykutatók, baloldaliak és Bayer Zsolt, de a végén mindig a Fidesz győz.

Vujity Tvrtko SMS-ben, ukrán katonanyelven üzent a szabadkai kórházból: húzz a faszba SZÓCIKK.HU!

Uj Péter

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Vélemény

A lopott kincs visszajár

Számtalan értékes műkincs lakozik meglehetősen illetéktelen helyeken. A legnagyobb “összehordott” gyűjtemény minden bizonnyal Rómában, pontosabban a Vatikánban van, ahol évezredekre visszamenőleg találunk különböző remekműveket, úgymint

Hazai Vélemény

A franciák csak félig viccelnek

Immáron sokadjára történt Franciaországban, hogy a szavazópolgárok játszásiból megtolják a szélsőjobbot, majd a mindent eldöntő második fordulóban helyre is teszik. Budapestről nézve ez elég bizarr