Szanyi Tibor: A krumplileves legyen krumplileves végre

baloldali szövetség egészségügy ISZOMM lakhatás oktatás Szanyi Tibor választás 2022

 

A rendszerváltás óta, most elöször fordul elő, hogy baloldali pártok választási szövetségre lépnek – mondta el Szanyi Tibor az ATV műsorában.

A szociális válság kilábalásából az első fontos lépésnek tartja az Igen Szolidaritás és a Magyar Munkás párt a jövedelmi intézkedéseket, mint például a havi nettó 250.000 forintos minimálbér bevezetése – nyomatékosította Szanyi.

Nagyon fontos, hogy az egészségügyben is rendet kell tenni. A miniszterelnök-jelölt kifejtette, hogy gondol a teljes körű egészségbiztosításra, illetve a mindenkire kiterjedő minőségi ellátásra. A magyar oktatást nem lehet egyházakra, alapítványokra alapozni, ezért emelt szintű, térítésmentes állami oktatást biztosítana a baloldali szövetség. Szanyi kiemelte, hogy a lakhatási válságot ami mostanra eluralkodott, fel kell számolni. Ezt a problémát masszív állami bérlakásépítéssel lehet helyre tenni.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak