Majdnem megölte kollégáját a traktort lopó részeg

baleset munkahely

Vádat emelt a Szegedi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tavaly ősszel egy traktorral fellökte a kollégáját, majd áthajtott rajta – írja a 24.hu

A férfi segédmunkáskánt dolgozott a felújítás alatt álló szarvasmarha-telepen. Miután szeszes italt fogyasztott, felült a telepen levő traktorba, majd az épülethez hajtott, de a járművezetésben való járatlanságából adódóan rosszul engedte fel a kuplungot, így a hirtelen meginduló traktor tolólapja fellökte a kollégáját, a traktor áthaladt a földön fekvő emberen, akinek ruhája az alvázba beakadt.

A férfi húsz méteren át görgette a traktor alatt fekvő kollégáját a mellkasát összenyomva, majd a munkagép maga alá gyűrt egy kőművesállványt is, amely végül kitolta a sértettet. Az elkövető végül csak úgy tudott megállni, hogy nekiütközött az épületnek.

A baleset következtében a sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett. A járási ügyészség súlyos testi sértést okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés, valamint jármű önkényes elvétele miatt emelt vádat a férfival szemben.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak