Több mint fél mázsa kábítószert foglaltak le Pásztón

kábítószer lefoglalás Pásztó

 

44 kg marihuánát, 8 kg kokaint és 2.5 kg ketamint találtak Pásztón a rendőrök egy 52 éves férfi és 19 éves társa lakásán és pincéjében – írja a police.hu.

A két gyanúsítottat hallgatta ki, majd mindkettejüket őrizetbe vették, és indítványozták az 52 éves férfi letartóztatását.

A gyanúsítottaktól a rendőrök több millió forint értékben autókat, motort, egyéb vagyontárgyakat és készpénzt foglaltak le.

Fotó: Police

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Magyarország kisebbsége választ

A Delphoi Vote Research (DVR) választások előtti közhangulat mérése
A Delphoi Vote Research, Magyarország legpontosabb és leghatékonyabb közvéleménykutató intézete az ISZOMM térítésmentes megbízása alapján a normandiai