ISZOMM: Pál Éva az alternatíva

árstop ISZOMM köztársasági elnökjelölt Pál Éva Székely Sándor

 

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom párt állított köztársaságielnök-jelöltet, aki nem más, mint Pál Éva – mondta el Székely Sándor az ISZOMM országgyűlési képviselője az ATV reggeli műsorában.

Székely Sándor kiemelte, hogy az ISZOMM megelőzte az ellenzéket, hiszen már múlt héten bejelentették, hogy a Neoton Legenda díjas énekesnőjét jelölik. Pál Éva volt sztár, és volt nehéz a sorsa is, ezért úgy gondolják, hogy szimbolizálja a magyar népet. Az elmúlt 30 év nevezéseivel szemben kell olyan jelöltet állítani, aki “egy közülünk” – hangsúlyozta ki Székely.

Az Igen Szolidaritás képviselője kijelentette, hogy a kormány ár stop bevezetésével beismerte, hogy valami nagy gond van ebben a kapitalizmustban, ahol ugye a piac határoz meg mindent, hogy mi menyibe kerül. Az ISZOMM párt által szorgalmazott drasztikus béremelés lenne az infláció hatékony ellenszere, ami a nettó 250.000 forintott, a 150.000 forintos minimum nyugdíjat, az 50.000 forintos családi pótlékot, illetve a nettó havi 350.000 forintos állami szektorban dolgozók bérét jelenti – emelte ki Székely.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak