Szanyi kapitány megüzente MZP-nek, hogy rajta kívül is van élet

ISZOMM Szanyi Tibor
Szanyi Tibor ISZOMM

MZP nagyon sokszor említi hogy aki nem rá szavaz, az a Fideszt akarja hatalomban tartani, amit abba kéne hagyni, hisz a magyar embereket megtéveszti ezzel – írja Szanyi Tibor a friss közleményében.

Addig egyetértés van, hogy a Fidesz rendszerét mostmár le kellene váltani. A választópolgárok jelentős részének, köztük a szocializmus híveinek azonban nem mindegy, hogy mire – hangsúlyozta az ISZOMM miniszterelnök-jelöltje.

A Fidesz jelenleg a bűn stabilitását, MZP pedig a káoszt ígéri. Szanyi Tibor szerint, egyik módszer sem alkalmas a szociális válság felszámolására, vagy ahogy az Igen Szolidaritás mondja, a jólléti szocializmus megteremtésére.

Szanyi Tibor részletezte, hogy olyan nincs, hogy valaki elvesz valakitől szavazatot. Olyan viszont van, hogy te nem tudod megszerezni, más pedig igen.

Olyan sincs, hogy valaki úgymond megosztja az ellenzéket. Olyan viszont van, hogy az ellenzék egy jelentős része elkülönül, aztán fenyegeti a többieket, vagy csak okolja őket a saját gyengesége elkendőzésére.

Ti csak egymás közt akartatok egyezkedni, és másokat – hazug módon – olyan versenybe véltetek hívni, amelynek szabályait ti diktáltátok, s amelyről üvöltött, hogy nem a gondolatok nagyszerűsége, hanem a nyers szervezeti erő fog eldönteni – így Szanyi.

„Ha a Fidesszel csatáztok, akkor legyetek erősebbek nála! Ha ehhez segítséget kértek, akkor tárgyalni kéne. Ám ha az érdekeiteket csak mások szidalmazásával gondoljátok érvényesíteni, akkor nagyjából ott tartotok, ahol a Fidesz sorosozása, buzizása és hasonlók futnak, csak éppenséggel ti árulóztok. Áruló azonban csak az lehet, akivel szövetségben vagy. Ha pedig nem vagy minden érdekelttel szövetségben, akkor pedig vedd tudomásul, hogy a te világodon túl is van élet!”

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak