Kaotikus karanténszabályok az iskolákban

gyerekek iskolák karanténszabályok oltás

 

Különböző iskolákban a szülök azt veszik észre, hogy minden osztályban különbözőek a szabályok, szinte már gyanús helyzetek állnak elő, ha koronavírusos valaki – írja a 168.

Kiderült, hogy minden iskolában másként járnak el az igazgatók, ha felüti a fejét a fertőzés egy intézményben.

Feltünően érdekes helyzetek vannak a 6. évfolyamokon, ahol a diákok egy része már betöltötte a 12. életévet, a másik részük pedig még nem. Az egyik budapesti iskola 6. osztályában október közepén covidos lett egy diák. A közelében ülő diákok közül néhányat mint közvetlen kontaktot hazaküldtek 10 napos karanténba. De nem mindenkit. Voltak ugyanis olyanok, akik már 12 évesek elmúltak és kaptak oltást, ők továbbra is járhattak iskolába.

Fotó: MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak