Sztrájkolnak Mohácson a kötelező oltás miatt

dolgozók Mohács pedagógusok sztájk

 

A mohácsi pedagógusok, többen úgy döntöttek, hogy mára demonstrációt szerveznek – írja a HVG.

A demonstráció egyik szervezője szerint több tanár is inkább olyan magán, vagy egyházi iskolába megy tanítani, ahol nem kötelező az oltás.

Az elmúlt időszakban több környékbeli iskolában összefogtak az oltatlan kollégák, és létrehoztak zárt Facebook-csoportokat, ahol egymás között megbeszélhették a problémáikat. Ezek a csoportok egy idő után csatlakoztak egymáshoz, majd egy személyes találkozót szerveztek -mondta Hetyei Csaba mohácsi pedagógus.

Az esemény Facebook-oldalán azt írták, a demonstráció szerdán 18 órakor kezdődik a Széchenyi téren, arra kérnek mindenkit, hogy ha tudnak, hozzanak magukkal egy gyertyát az eseményre.

Fotó: MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Újabb családot gázoltak el zebrán

Brutális videót tett közzé a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség egy balmazújvárosi balesetről. Egy édesanya gyerekülésben vitte át a gyermekét biciklivel, amikor elütötte őket egy figyelmetlen autós