Szanyi Tibor: Évtizedek óta senki nem volt olyan bátor, hogy szondáztatási javaslatot adjon be a Országgyűlésbe

ISZOMM javaslat szandáztatás Szanyi Tibor Székely Sándor

 

Mindig is tilos volt mindenkinek a Parlament összes épületében, bódult vagy ittas állapotban dolgozni, ezért az Igen Szolidaritás javaslata az, hogy hozzá kell tenni a meglévő rendelkezéshez, az ellenőrzést is – mondta el Szanyi Tibor az ISZOMM miniszterelnök-jelöltje az ATV-ben.

Szanyi Tibor elmondta, hogy évtizedek óta mindig van, akiről hallani hogy ittas állapotban tartozkodik a munkahelyén.

Ezekről soha semmilyen vizsgálatra, ellenőrzésre nincs lehetőség. Még a megvádolt személynek sincs lehetősége megvédeni, belefújni egy szondába – szögezte le az ISZOMM alelnöke.

A párt alapítója kiemelte, hogy az alkohol fogyasztással van a probléma. Ha valaki egy fáradt nap után a büfébe megisszik egy pohár italt, azzal az ég világon semmi gond nincs, csak ne menjen vissza az ülésterembe, és ne döntsön az ország sorsáról – említette a miniszterelnök-jelölt.

Székely Sándor az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom pártnak az országgyűlési képviselője, egy totális tilalmat jelentő javaslatott készített elő – hangsúlyozta Szanyi.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak