Székely Sándor: “Legyünk szolidárisak azokkal, akik más betegségektől szenvednek”

ISZOMM Székely Sándor szociális válság szolidaritás védőoltás

Az Igen Szolidaritás azért jött létre, hogy felszámolja a szociális válságot – írja Székely Sándor a blogjában.

Az ISZOMM kiharcolja a 250.000 forintos nettó minimálbért, a 150.000 forintos minimálnyugdíjat, az 50.000 forintos családi pótlékot gyermekenként.

Államosítani akarja a stratégiai ágazatokat, a mezőgazdaságban és a gazdasági élet számos pontján az ISZOMM – szögezte le Székely. Újra meg kell honosítani a szövetkezeti rendszert, harcolni a multicégek, a bankok és egyáltalán a kapitalizmus és a fogyasztói társadalom ellen, és hirdetni a szocializmust – szögezte le a párt alelnöke.

Az ISZOMM követeli, hogy legyen kötelező az oltás. Igen, mert ezt követeli a szolidaritás – hagsúlyozta a párt alapítója.

A blogban olvasható, hogy maga a borzalom az, hogy elszabadult egy vírus. Ami nyilvánvalóan nem öli meg az emberi fajt, de sok ember lebetegszik tőle és sajnos elég sokan meg is halnak.

Mindezt elképesztő média őrjöngéssel megfűszerezve. Álhírekkel, ellenálhírekkel. Állami ostobasággal, következetlenséggel és Magyarországon most már több jóval több mint 30.000 halottal.

Az országgyűllési képviselő elmondta, hogy a Fidesz-KDNP és az ő hivatalos ellenzéke az egész járvány alatt ugyanazt tette mint az elmúlt 12 év alatt mindig. A Fidesz lopott, csalt és hazudott. Az ellenzéke meg egyik kommunikációs csődből esett a másikba, miközben azért sikerült közösen megszavazni azt az egészségügyi törvényt. Melyben az orvosok bérét nagyon megemelték (helyesen), ámde az összes többi egészségügyi dolgozó bérét nemhogy emelték volna, de még csökkentették is.

Összességében mára kialakult az a helyzet Magyarországon, hogy már senki sem hisz el semmit.  Tragédia tragédiát követ nap mint nap, de mivel ezekről a halálesetekről egyetlen egy cikk sem születik, így senkit nem is érdekelnek. Ha Covidban halsz meg érték vagy, mert klikkelést hozol! Ha rákban halsz meg, mert nem látnak el a Covidbetegek miatt időben, akkor senkit sem érdekelsz – fejtette ki Székely Sándor.

Ebből nem fogunk tudni egyedül kimászni. Oltassuk be magunkat, nyeljük le ez egyszer a békát és legyünk szolidárisak azon barátainkkal, rokonainkkal, ismerőseinkkel, gyermekeinkkel, akik más betegségektől szenvednek és amelyekre nincs olyan egyszerű gyógymód mint az oltás. Aztán ha ezen túl leszünk, márpedig túl leszünk. Utána indítsunk harcot azok ellen a szervezetek ellen, akik extra profitot húztak a dolgozó munkás emberek kihasználásából, halálából – fogalmazta meg az ISZOMM képviselője.

A szocializmus a megoldás a gazdasági és erkölcsi normák megjavítására, nem a profit a lényeg, hanem a közösség. A szocializmusban a nép a fontos és nem a profit. A szocializmusban az életnek van értéke és nem a halálnak.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak