4,4 milliárd forint közpénzből épít tábort Mészáros Lőrinc és családja

építkezés Erzébet-tábor Fónyodliget közbeszerzés Mészáros Lőrinc

 

Fonyódligeten Mészáros Lőrinc gyermeikeihez tartozó Fejér-B.Á.L. Zrt. befejezheti a teljes infrastrukturális fejlesztési munkákat – írja az mfor.

Még nagy szerencse, hogy nem maradt munka nélkül a felcsúti milliárdos leszármazottainak kezén lévő Fejér-B.Á.L. Zrt. Fonyódligeten nem sokára újabb Erzsébet-tábor nyílhat, ahol a tervezéstől a kivitelezésig mindent ez a cég végezhetett el. Nettó, több mint 4.481.118.000 forintot számlázhat, derül ki az uniós közbeszerzési értesítőből.

A nagy ütemben erősödő vállakozás, már régóta a terepen van. Erre utal, hogy az eredeti szerződést már ez év januárjában megkötötték.

Előre nem látható földmunkákat kell elvégezni és nagy mértékű drágulás következett be az építőiparban. A fent jelzett végső árat most tették közzé és azt is elárulták, hogy a szerződést november 8-án módosították.

Fotó: MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak