Nem lehet többé “büdös románozni” gyerekeknek a Fradi pályán – a felnőtteknek továbbra is szabad

Ferencváros Ftc futball

A hétvégétől a Groupama Aréna D1 és D2 szektorában tilos csúnyán beszélni – áll az FTC közleményében, a többi szektorban ugyanúgy lehet szidni bárkinek az anyját, pocskondiázni másik nemzetet vagy csapatot.

Ez azt jelenti, hogy ezentúl nem hangozhat el a Ferencváros góljai után a “Mocskos lilák! Szar a Kispest, buzi MLSZ!” összetételű nagyon népszerű gyalázás sem a családi szektorban. Ha mégis, akkor bármelyik szülő feljelentheti szurkolótársát, vagy annak gyerekét. Szankcióról nem ír a közlemény.

A Fradi közleményében kiemeli, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a Fradi-család minden tagja jól érezze magát a mérkőzéseken, ezért alakította ki a családi szektorokat, melyben kicsik és nagyon egyaránt élvezhetik a meccseket.

A családi szektorokban a hétvégétől tilos:

  • a trágár, obszcén kifejezések használata, ilyen megnyilvánulások megtörténte,
  • az ocsmány káromkodás
  • a közösségellenes magatartás,
  • a fenyegető, agresszív, kötekedő, és egyéb megbotránkoztató megnyilvánulás,
  • a kiskorúak erkölcsi, érzelmi fejlődésére károsan ható egyéb magatartás, megnyilvánulás

A klub szerint amennyiben valaki szem és/vagy fültanúja lesz a fenti jelenségnek, segítséget kérhet a szektorban dolgozó biztonsági személyzettől, vagy a +36300836358-as telefonszámon.

Fotó: Wikipedia

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak