Huszti Andrea: A Kádár János Terv a magyar nép szociális felemelkedéséről szól

250 ezer minimálbér Huszti Andrea Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom minimálbér

111.000 forintos gyalázatos nettó minimálbérből nem lehet megélni ma Magyarországon – mondta el Huszti Andrea, az ISZOMM elnöke a Heti TV- ben ma reggel.

Az ISZOMM párt országjárása Székely Sándor, a párt igazgatója vezetésével nagyon jól, sikeredett hisz 318.000 aláírás gyűlt össze, az országjárás során kiderült, hogy az emberek örülnek az Igen Szolidaritás párt megalakulásának.
A Kádár János Tervet az ISZOMM a magyar nép szociális felemelkedésének tekinti. A tervnek a legfontosabb elemei, amivel Magyarországon elkezdődhet a szociális válság leküzdése, hogy be kell vezetni a havi nettó 250.000 forintos minimálbért, a havi 50.000 forintos családi pótlékot, illetve a havi 150.000 forintos minimális nyugdíjat azért, mert az a minimum megélhetési szint.
A párt elnöke kiemelte, hogy mindenki feje felett legyen normális és biztonságos lakás. Ehhez az állami bérlakásprogram fejlesztését szorgalmazzák. Egészséges és normális étkezéshez jusson minden magyar embernek. Jó minőségű, hozzáférhető és ingyenes egészségügy és oktatás kell, hogy járjon mindenkinek.
https://www.youtube.com/watch?v=zhyo3y55AuA

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak