Huszti Andrea: A Kádár János Terv a magyar nép szociális felemelkedéséről szól

250 ezer minimálbér Huszti Andrea Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom minimálbér

111.000 forintos gyalázatos nettó minimálbérből nem lehet megélni ma Magyarországon – mondta el Huszti Andrea, az ISZOMM elnöke a Heti TV- ben ma reggel.

Az ISZOMM párt országjárása Székely Sándor, a párt igazgatója vezetésével nagyon jól, sikeredett hisz 318.000 aláírás gyűlt össze, az országjárás során kiderült, hogy az emberek örülnek az Igen Szolidaritás párt megalakulásának.
A Kádár János Tervet az ISZOMM a magyar nép szociális felemelkedésének tekinti. A tervnek a legfontosabb elemei, amivel Magyarországon elkezdődhet a szociális válság leküzdése, hogy be kell vezetni a havi nettó 250.000 forintos minimálbért, a havi 50.000 forintos családi pótlékot, illetve a havi 150.000 forintos minimális nyugdíjat azért, mert az a minimum megélhetési szint.
A párt elnöke kiemelte, hogy mindenki feje felett legyen normális és biztonságos lakás. Ehhez az állami bérlakásprogram fejlesztését szorgalmazzák. Egészséges és normális étkezéshez jusson minden magyar embernek. Jó minőségű, hozzáférhető és ingyenes egészségügy és oktatás kell, hogy járjon mindenkinek.
https://www.youtube.com/watch?v=zhyo3y55AuA

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Újabb családot gázoltak el zebrán

Brutális videót tett közzé a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség egy balmazújvárosi balesetről. Egy édesanya gyerekülésben vitte át a gyermekét biciklivel, amikor elütötte őket egy figyelmetlen autós